Het maken van een duik in je binnenwereld is inspirerend

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik toegang tot de Academy en Mijn Account?

Zodra je de gratis introductie Dive (of later een andere Dive of Island) aanschaft, krijg je een mail waarin de domeinnaam https://duikenmet.slowsouldiving.nl .

vermeld is.

Klik hierop en je komt in de Academy. Je kunt nu inloggen met de inlogcodes die je per mail ontvangen hebt. Je komt dan vervolgens in Mijn Account waar je alle Dives terugvindt die je hebt aangeschaft. En ook alle informatie en kosten terug kunt vinden van andere producten.

Gebruik dus altijd bovenstaande link om weer in te kunnen loggen. En je duik te vervolgen!

 

Kan ik na de gratis introductie Dive nog verder proeven, voordat ik een Dive aanschaf?

Ja, als je nog verder wilt proeven van wat Slow Soul Diving te bieden heeft, dan kun je de Dive In, een Verdere Kennismaking, aanschaffen. Deze geeft een goed beeld van wat je in de 4 Dives zult gaan tegenkomen. Tot 1 november 2023 kun je de Dive In, een Verdere Kennismaking, aanschaffen voor slechts 37 euro. Kijk in Mijn Account (bereikbaar na aanschaf van de gratis introductie Dive) voor mee informatie omtrent deze Dive In.

Wil je misschien verder met meditaties? Kijk eens op:

https://duikenmet.slowsouldiving.nl/landing-island-1/

Hier vind je een mooie Meditatie Cyclus!

Ook bied ik een gratis meditatie aan en een vervolg hier op. Kijk onder de “Voor Wie”-pagina en je vind de link!

 

Kan ik de Dives door elkaar doen?

Ik raad dat af. De Dives en de hele inhoud zijn zo opgebouwd dat je werkt aan een positief fundament in je binnenwereld. De teksten, oefeningen en meditaties hebben in zekere zin dus een bepaalde volgorde. Waarbij ik ook de ontwikkelingspsychologie volg naast de ontwikkeling van het brein.

Ik heb al veel ervaring op het gebied van zelfontwikkeling, waarbij ik ook mijn lichaam betrek. Moet ik ook met de Introductie beginnen?

Ook als je al veel ervaring hebt, zul je in de gratis introductie Dive, de Dive In – een Verdere Kennismaking- en de eerste Dives veel nieuwe zaken ontdekken en de lichaamsgerichte manier waarderen hoe ik de meditaties opbouw.

Maar als je denkt dit over te kunnen slaan of je bent gewoon nieuwsgierig naar een onderwerp uit een van de 4 Dives, dan kun je vanaf Dive 3 ook hoofdstukken apart aanschaffen of secties (delen van een Dive).

Hoelang doe ik over een Dive of over een hoofdstuk?

Allereerst: je doet altijd alles in een eigen tempo. Een Dive heb je na aankoop voor altijd in je bezit.

Over het algemeen kun je zeggen dat je per hoofdstuk ongeveer 7 dagen tot 10 dagen bezig bent. Soms wat langer. Zeker als je ook zaken wilt laten beklijven. Je investeert dus in tijd om te beoefenen van dat wat ik je aanbied.

Een hele Dive bestaat uit 9-11 hoofdstukken. De Dive In, een Verdere Kennismaking, bestaat uit 4 hoofdstukken. De gratis Introductie bestaat uit 1 hoofdstuk, die je eventueel uit kunt breiden naar een extra hoofdstuk.

In het begin zul je zeker iets sneller door de leerstof gaan, maar al naar gelang je verder komt, worden de hoofdstukken langer en bespreek ik ook meer complexe onderwerpen.

Laat je ondersteunen door de online sessies. Dat houdt je gemotiveerd en “on track”.

Vertragen is verder de boodschap hier!

Wat zijn de kosten?

De Introductie is gratis. De Verdieping van de introductie kost tot 1 november 9.75 euro. Hierna 17 euro.

De Dive In, een Verdere Kennismaking, kost 37 euro tot 1 november en hierna 67 euro.

Schaf je een hele Dive aan, dan liggen de kosten tussen de 97 en 227 euro.

Andere producten van Slow Soul Diving, zoals meditatie cyclussen, kosten tussen de 12.75 euro en 47 euro.

Je kunt na aanschaf van een product gratis meedoen aan de online sessies. Doe je vaker mee? Dan zijn de kosten 7.50 euro per keer.

 

Hoe ziet de support eruit?

Een aantal maal per week zijn er gratis ZOOM sessies met oefeningen en meditaties. Soms kijken we samen naar een onderdeel van een Dive.

Aan het eind van de sessie, die een een half uur tot een uur duurt, is er ruimte voor het stellen van vragen. Ook kun je eventuele wensen aangeven met betrekking tot onderwerpen die je graag zou terug zien in een Dive.

Slow Soul Diving is in die zin van ons allemaal.

Je kunt altijd gebruik maken van de gratis online ZOOM sessies. Zeker na aanschaf van een van de vier Dives of de Dive In, een Verdere Kennismaking, kunnen deze sessies je “on track” houden. 

Ik bied online ook Q&A sessies aan. Informatie hierover ontvang je per mail na aanschaf van een product.

Als je liever 1 op 1 sessies wilt, dan kun je dat aanvragen via het contactformulier. Daarnaast zijn er regelmatig kleine groepsmeetings waar ik specifiek een thema verder bespreek en zijn er sessies waarin we samen dieper in gaan op de aangeboden stof.

Een en ander is afgestemd op wat er leeft bij de deelnemers en dus ook bij jou. Je vindt de aankondiging van meer thema-gerichte sessies op de website of in je mailbox.

Liever geen online contact, maar wel een vraag? Stuur een mail aan contact@slowsouldiving.nl en ik help je verder.

oke, dat is duidelijk!

Ik ben wel nieuwsgierig…

Slow Soul Diving